Mijn must have make-up (dagelijkse make-up)

Ik heb veel make-up en heb het graag op maar natuurlijk draag ik dagelijks niet altijd een full make-up look. Daarom zal ik nu eens mijn favoriete producten overlopen die ik zo goed als dagelijks gebruik en dus eigenlijk allemaal favorieten en absolute aanraders zijn om uit te testen.
Als eerste breng ik dagelijks wat concealer aan op mijn oneffenheden en onder mijn ogen, dit kan wonderen doen. De concealer die ik gebruik is van mylène, de beste die ik ooit al getest heb. Ik heb trouwens al een nieuwe besteld. Hij is heel goed opbouwbaar en dekt de plekjes heel goed.

Daarna breng ik wat Skin Finish: compact powder aan van Catrice om de concealer heel de dag goed op zijn plaats te laten zitten en heeft tevens ook een matterend-effect. Ik heb zelf al de pan bereikt, zo zie je hoe graag ik deze poeder gebruik.

Aan mijn oogleden breng ik niet dagelijks oogschaduw maar enkel eyeliner en mascara.
De eyeliner die ik gebruik is Glam’eyes professional liner van rimmel in Black Glamour. Het is echt een fantastische liner, een blijver want zonder deze zou ik niet meer kunnen.
Je kunt hem perfect aanbrengen en blijft een hele dag mooi zitten.

De mascara die ik op dit ogenblik het meest gebruikt is Yves Rocher Lash Plumping Mascara in Noir 01. Geen opmerkingen, gewoon een goeie dagelijkse mascara die zijn werk doet.

Uiteindelijk breng ik op mijn lippen nog een verzorgende lipbalm aan.

Dit zijn mijn must have make-up producten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s