Shoplog#9: Londen (deel 2)

Sorry dat het zo lang duurde voor deel 2 maar ik heb het zeer druk met school en vond pas nu een gaatje voor deel 2.
Ik zal beginnen met de producten die ik kocht in de Lush. De Lush is een fanatische winkel en het ruikt er hemels binnen.
Dit is een foto van binnen in de Lush in Londen.

Omdat ik nog enkele producten thuis had, koos ik maar 2 dingen uit. Alsook omdat ik Lush vrij duur vind. Alle producten zijn wel handgemaakt en met natuurlijke producten.
Het eerste product die ik koos was er een uit de paascollectie. Een bruisbal in de vorm van een roze paasei ‘Fluffy Egg’ die je twee keer kan gebruiken. Het ei moet worden kapot geslagen op de badrand en dan zit er binnen in het ei een kip of konijn die je later nog eens kan gebruiken. De geur kan vergeleken worden met suikerspin, een zoete geur dus. Heel leuk.

Daarna koos ik voor een soort grote macaron ‘Yuzu and Cocoa Bubbleroon’. Als je deze verkruimelt onder de stomende kraan krijg je leuke schuimbubbels in het bad. Het heeft de geur van cacao, tonka, grapefruit en bergamot. Bovendien zorgen de kokosolie en de shea butter voor een heerlijke zachte huid.

YES YES natuurlijk ging ik ook naar de victoria’s secret.

Daar mocht ik van mijn vriend drie bodysplashes uit kiezen voor mijn verjaardag. Het was een moeilijke keuze want ze ruiken allemaal heerlijk.

De eerste die ik koos is ‘Such A Flirt’. Met als ingrediënten starfruit en white orchid. Het ruikt lekker zoet.

Als tweede koos ik voor ‘Aqua Kiss’. Met als ingrediënten rain-kisses freesia & daisy. Deze ruikt lekker fris en bloemig. 
Als laatste koos ik voor ‘Mango Temptation’. Met als ingrediënten mango nectar en hibiscus. Deze ruikt eerder fruitig. Deze is ook mijn persoonlijke favoriet van de drie geuren. 
Daarna ging ik nog eens binnen in de Primark maar daar was het die dag heeeeeeel druk. Ik had echt geen zin om overal aan te schuiven en te drummen. Dus keek ik snel even rond en vond ik nog snel een leuke pyjama das ook het enige die ik daar kocht. Het is wel een super toffe met overal kabouters. 
Zo dit was mijn shoplog van Londen. Mijn vriend en ik hebben zeer genoten van een weekendje Londen en het is zeker voor herhaling vatbaar. 
  
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s