Hoe zorg je voor de perfecte vorm van je lippen?

In de Libelle vind je altijd super handige beauty tips and tricks. Vandaag vond ik eentje die ik absoluut met jullie wou delen nl. hoe je jouw lippen in perfecte vorm krijgt. Het is soms een hele klus om te zorgen dat je lipstick perfect is.

In het artikel staan de volgende tips voor het creëren van de ideale vorm:

1. Dunne lippen
Bij deze vorm van lippen kan je een techniek gebruiken die je lippen voller doen lijken. Trek met een lippotlood in dezelfde kleur als je lippen een lijn net buiten de lipcontouren. Hou het subtiel zodat het er niet nep uit gaat zien.

Wil je jouw lippen iets ronder doen lijken maak dan die lijn ook iets boller. Kleur ze verder in met hetzelfde potlood en werk ze af met wat lipgloss in het midden. Lipgloss zorgt voor de illusie van vollere lippen omdat het licht weerkaatst.Kleuren van lipstick die best passen bij deze vorm: lichte nude tinten, zacht roze en voor de liefhebbers lipgloss.

2.Volle lippen
Al zijn volle lippen tegenwoordig zeer in, toch zijn er altijd mensen die het iets minder willen accentueren. Voor minder volume trek je met een potlood een lijn aan de binnenkant van de lipcontouren. Hiervoor gebruik je best rechte lijnen.

Kleuren die werken voor deze techniek: donkere tinten, deze laten je lippen kleiner lijken dus zijn daarvoor ideaal. Wil je toch liever een lichter kleur zoals roze of beige gebruiken, vermijdt dan liefst lipgloss omdat deze terug zorgt voor meer volume.

3. Onregelmatige lippen
Zijn de contouren van je lippen ongelijk kan je deze gemakkelijk corrigeren met een concealerpotlood in dezelfde kleur als je huid. Poeder alles wat af en daarna kan je de twee vorige tips toepassen naargelang je wenst.

Kleuren die je kan gebruiken: herbekijk tip één en twee om de juiste kleur te matchen bij een techniek of ga voor een kleur die je zelf graag ziet.

4. Afhangende mondhoek
Voor de laatste techniek gebruik je een highlight concealer om de schaduw te camoufleren van de mondhoek. Daarna kan je een lippotlood gebruiken om de contouren van je lippen te volgen.

Kleuren die je kan gebruiken: idem als puntje 3.

Zo, hopelijk kan je deze tips gebruiken. Ik vind ze alvast heel handig.

Meer tips and tricks op https://www.libelle.be/
https://www.libelle.be/mooi/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s