The Experimenter Bathbomb Lush

The Experimenter is een bijzondere bathbomb en verdient dus zeker een review op mijn blog. Deze unieke bruisbal is al een tijdje te verkrijgen in het vaste assortiment van Lush. Het was dan ook meer dan tijd om hem eens te testen.

The Experimenter is in één woord prachtig!  Van de eerste tot de laatste seconde zorgt hij voor een prachtig kleuren spektakel in je bad. Met zijn vier kleuren: roze, wit, blauw & geel maakt hij een ‘galaxy’ kunstwerk in het water. De bruisbal bevat ook veel zilveren glitters, wanneer je uit het bad komt zijn deze subtiel op de huid te zien.

Als de bathbomb is opgelost heeft het water een ‘grauwe’ kleur, iets minder mooi,  maar dat neemt natuurlijk  de aantrekkelijkheid van The Experimenter niet weg.

De geur is bovendien ook heerlijk en blijft lang hangen. Hij bevat oa. Fair Trade vanille absolue, tonka ( een boon afkomstig van Afrika met geurnoten: vanille,amandel, kaneel en kruidnagel) en vetivert (tropische grassoort afkomstig van India en zorgt voor kalmerend en rustgevend effect). Deze bathbomb heeft voor mij een zoete volwassen geur.

The Experimenter is zeker eens de moeite waard om mee te experimenteren. Bij mijn volgende bezoek aan Lush zal hij zeker opnieuw terug te vinden zijn in mijn mandje.

Te koop voor € 5.95/180 gr in alle Lush Cosmetics filialen. 

Meer info over Lush? https://www.lush.nl/

Adaygoesbyunnoticed
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s